avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate Maria1091

Activitate Maria1091

Răspuns la discuția Incetare CM
Dar nu vrea sa semneze cererea de incetare a contractului cu acordul partilor. Iar eu nu vreau sa stau in preaviz tinand cont de faptul ca eu am terminat proiectele si le-am predat astfel incat incepand de maine sa lucrez la alta firma.
Răspuns la discuția Incetare CM
Am scris doar ca doresc incetarea contractului incepand cu data de 31.07.2018 cu acordul partilor.

Cornel Vasile a scris:

Ce ati mentionat in cererea de incetare a c.i.m. ?

Discuție Incetare CM
Buna ziua,
Incepand cu data de 1 august as dori sa lucrez la o alta firma, asadar mi-am depus cererea de demisie conform art 55, lit b din codul muncii tinand cont de faptul ca in firma la care lucrez nu s-a tinut cont pana in momentul de fata de preavizul trecut in contract.
Saptamana trecuta am avut o discutie cu administratorul firmei prin care l-am instiintat verbal ca urmeaza sa plec din firma si mi s-a comunicat faptul ca sunt libera sa plec dupa ce predau proiectele pe care le aveam inceput ceea ce am si facut. Saptamana trecuta am predat proiectele contractate de la o alta firma cu proces verval de predare-primire ( proiecte doar la faza de studiu de fezabilitate).
Astazi cand am mers cu cererea de demisie nu a vrut sa imi semneze motivand faptul ca trebuie sa vorbeasca cu avocatii sa vada ce se poate face in privinta predarii amplasamentelor lucrariilor respective( predarea de amplasament se face doar la faza de executie ceea ce nu se stie cand va fii: peste o luna, doua, un an). Urmatorul argument a fost ca trebuie sa stau in preaviz de 15 zile ca asa scrie in contract.
Nu vreau sa stau in preaviz deoarece vreau sa ma angajez la cealalta firma cu data de 1 august. Ce se poate face in acest caz?
Multumesc anticipat.