In urma unor cautari amanuntite pe internet legate de numele asa zisului agent si al numarului de inamtriculare al autovehiculului cu care s-a prezentat am gasit urmatoarele :
-In 2011 a mai agresat verbal si fizic o doamna din orasul unde profeseaza
-In urma verificarii RCA-ului in baza de date CEDAM , masina figureaza fara RCA valabil
-In urma citirii declaratiei de avere depusa de acesta la locul de munca , din anul 2016 masina cu care s-a prezentat(Audi A6-2003) nu mai figureaza ca bun mobil al acestuia
De ce acte am nevoie si daca am castig de cauza in aceasta problema ?
Seara in jurul orei 00:30 , aflandu-ma in curtea imobililui unde locuiesc , impreuna cu cativa prieteni, in fata portii opreste o masina din care se da jos prietenul meu(ne instiintase ca ne viziteaza).La cateva secunde , apare in spatele acestuia o masina fara inscriptiile politiei romane din care se da jos un agent al serviciului rutier,cerandu-i prietenului documentele , mai apoi cerandu-i sa sufle in fiola . Intre timp , din spate mai apare o alta masina tot neinscriptionata din care coboara cel de-al doilea politist. Cunoscand soferul celei de-a doua masini imi permit sa il intreb ce se intampla:"Nu stiu , vin din Anglia si m-au oprit,iar acum mi-au zis du-ma pana la colegu',si eu astept ca am inca actele la ei".
Obervand ca il tot puricau pe prietenul meu zic "Aaa,e clar,sunt la panda". Dupa expresia asta totul a luat foc , mi-au facut proces verbal cum ca le-am adresat cuvinte jignitoare cu o contraventie in valoare de 900 lei . Le-am dat buletinul , la mentiune am scris ca nu am adus niciun cuvant jignitor si agentul a inceput sa ridice tonul , sa ma bruscheze si sa ma oblige sa semnez ca martor , eu refuzand . Vazand ca nu vreau sa semnez (am semnat doar ca am luat la cunostinta) l-au luat pe cel din masina pe care o oprisera si ii spune :"Semneaza tu ca martor ca sa iti dam actele sa nu mai astepti pe aici".
Ce ma invatati sa fac in acest caz? Precizez ca am 4 martori .