avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate raducooper

Activitate raducooper

Buna ziua. Pe astfel de forumuri intalnesti des mesaje disperate ale celor fraudati dar nimeni nu spune cum se poate rezolva situatia in care se afla. Trec si eu prin aceeasi experienta trista a unui abonament pe o luna de 50 de lei la Academic Singles care s-a transformat in 351 de lei urmatoarea luna. Din fericire mi-am schimbat cardul datorita unui site similar de inselatorie iar cei de la Academic Singles nu au mai putut retrage suma. Mi-au trimis deja mesaje ca vor trimite o firma de recuperare. Oare chiar se poate intampla asa ceva in Uniunea Europeana in 2018? Am intrat pe forumuri si sunt sute/mii de pagubiti de o firma care are doar un numar de fax? As plati acea "datorie"doar sa scap de aceasta situatie apasatoare dar ar insemna sa incurajez excrocheria!!! Si ma surprinde cum de nu se autosesizeaza vreun avocat din Romania sau de altundeva sa lamureasca aceasta problema. De ce nu se spune daca cineva a fost executat silit de astfel de companii fantoma? Doresc sa ma asociec cu persoane aflate in aceeasi situatie daca va fi cazul de un proces. Astept comentarii daca al meu va fi postat. Multumesc.