Buna ziua. Am achizitionat un mouse de la Cel.ro in data 02/08/2018.A fost desigilat pe loc,l-am probat 1 minut sa vad daca se conecteaza la calculator.Cand am ajuns acasa,mi-am dat seama ca este foarte inconfortabil,iar rotita mouse-ului este total haotica,de aceea am decis sa-l returnez ziua urmatoare,in data de 03/08/2018.
Deoarece am ridicat personal produsul din magazin,nu am putut completa cererea de retur,care se aplica doar produselor livrate prin curier,a trebuit sa completez cererea de retur 24h.
Dupa ce am ajuns la sediu,mi-a fost ridicat produsul,mi s-a confirmat ca banii pot fi inapoiati sau sub forma de avans,in cont,pentru achizitii ulterioare,si eu am optat pentru a fi inapoiati cash.
La cateva ore distanta,am primit pe mail mesaj ca banii au fost inapoiati sub forma de avans.
astazi,in data de 04/08/2018,am fost sa lamuresc problema si mi s-a spus ca la retur 24h banii sunt livrati doar sub forma de avans,dar in acelasi timp nu ma incadram sa completez cererea de Retur normal unde banii pot fi inapoiati prin virament bancar deoarece am ridicat produsul personal,ceea ce mi se pare o aberatie.
Mi s-a spus pana la urma sa ma duc luni,in data de 06/08/2018 sa discut personal cu persoana de la service
Mentionez ca pe site-ul acestui distribuitor se mentioneaza ca banii pot fi returnati cash(se observa in poza de mai jos
[ link extern ]
Ma poate ajuta cineva,va rog,cu un suport legal pentru problema mea?