avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate Roses28

Activitate Roses28

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de problema de mai jos.

Mama mea este hotărâtă sa deschida un proces de divort din cauza certurilor avute cu tatal meu. Adevaratul motiv pentru care vrea sa divorteze este ca are amant de aproximativ un an si jumatate. Noi avem cateva dovezi gen conversații pe facebook si martori care au vazuto intalnindu-se cu el, dar ea nu recunoaste si nu va recunoaste niciodata ca are amant. Minte cu nerusinare niste grozăvii doar sa il denigreze pe tatal meu si sa aiba motiv de divorț,minte ca este batuta maltratata si altele, cum am mai zis adevăratul motiv este amantul ei. Se întâlnește cu amantul ei fără pic de rusine. Bunurile ce le au in comun incusiv casa sunt pe numele proprietarilor vechi, tatal meu avand doar contracte de vanzare cumparare. Mama mea a fost vesnic casnica, ocupându-se de casa si gospodărie, acum are loc de munca.
Este o posibilitate sa se faca partaj pentru bunurile acestea? Se poate sa cerem daune morale pentru amenințări si santaj asupra tatălui meu? Precizez ca amantul mamei mele a amenințat ca va da cu masina peste tatal meu dar nu avem dovezi in acest sens.
Va mulțumesc!