avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Activitate valiv04

Activitate valiv04

Buna ziua,
Am o problema asemanatoare ca si a colegului de mai sus.
Pentru un imobil nou avansul s-a acordat in februarie 2017, plata toatala s-a efetuat in august 2017.
Casa avea probleme mici pe partea de finisaje si mi s-a promis de catre agentul imobiliar ca se vor rezolva imediat ce fac plata, "in doua zile vin muncitorii si totul se va rezolva".
Pana in august 2018 doar o parte din ele s-au rezolvat, mai mult de atat la bucatarie din cauza unei tevi sparte in perete am inceput sa am igrasie si sa-mi mucegaiasca mobila .(casa noua, la aproape 1 an de la mutare).
Hai ca la finisaje m-au pacalit..m-au plimbat de pe o zi pe alta pana am lasat'o balta, mi-am luat si concediu ca sa stau acasa sa-i astept si tot degeaba, ca nu mai au oameni, dar acum nu mai pot sta asa.
I-am anuntat referitor la bucatarie si asa cum au venit au si plecat.
Dupa ce le-am spus ca am de gand sa ii dau in judecata si-au facut aparitia in aceeasi zi, mi-au spart in baie, in fine au descoperit ca de fapt este teava sparta la bucatarie in perete. Ideea e ca la fel a ramas ca vin sa-mi refaca in baie si sa continuie in bucatarie a doua zi dar nu a mai sosit nimeni.
Din 4 case construite de ei, toti proprietarii sunt nemultumiti.
Casa este in garantie, cum procedez ca sa ii fortez si sa nu-si mai bata joc?

Va multumesc!