avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate Simona Ilic

Activitate Simona Ilic

Mulțumesc frumos ! Și încă ceva . Sunt trei familii de români ,nu romi , tata și doi copii care fura curent. Iarna ,vara tot timpul ei folosesc totul la curent ,boilar,aragaz.incalzire, dar nu plătesc la factura. Tata a lucrat electrician. Au avut reclamații dar când vin controale se urca la stâlp, și sunt totdeauna in regula. Au pe cineva care îi anunță din timp. Chiar nu este lege pentru asemenea oameni? Curentul furat îl plătește primăria sau noi restul consumatorilor. Este tot vecinul cu atelierul .
Vecinul meu și-a construit in casă aflată la doi metri distanță de gardul meu un atelier reparat mașini plus că vopsește , Tot ce poate face. Plus că muzica la maxim la mașini este pusă .
Mama mea a semnat să își facă atelierul. Între timp ea a decedat. Muzică pune și la boxe până la orele 1 noaptea . Este un om care a avut n condamnări cu suspendare . Conducea fara permis fiind prieten cu toți polițiștii locali . Dar până într-un moment când l-au prins cei de la județ . Umbla și băut la volan. Deci un om pentru care nu exista lege și nu-i face nimeni nimic fiindcă toți vin cu mașinile la el la atelier.
Ce pot face sa schimb situația. Să se respecte regulile de a traii in comunitate civilizat.
Plus că el nu plătește impozite la stat pentru banii încasați .