Nu vad de ce un raspuns la intrebarea mea primeste un asemenea comentariu. Draga utilizatorule nu cunosti situatia si astfel raspunsul tau este ca nuca in perete. Daca doream consiliere de cuplu nu apelam la acest site si nici nu adresam intrebari referitoare la procedura de divort.
O zi buna si o atitudine asemenea!
Va multumesc mult pt raspuns. Pot sa locuiesc in casa mamei. Dar din ce stiu nu este indicat sa plec cu copii din casa pe care o impart cu sotul. Nu este violent fizic, propriu zis, adica nu am cum sa demonstrez asta nici la politie nici in instanta. Este violent verbal, dar are grija sa nu fie de fata cu copii. De multe ori jignirile sunt adresate prin mesaje cand este plecat si il rog sa vina si acasa la familie. Il pot inscrie pe cel mic la cresa si fara acordul tatalui inainte de divort? Altfel nu am cu cine sa il las pentru a ma duce la interviuri si cred ca pe asta se bazeaza si el intr.un fel.
Buna seara. Doresc sa divortez. Problema este ca avem impreuna 2 copii minori de 11ani si de 1an jumatate, iar eu nu am loc de munca. Am incetat sa muncesc acum 4ani dupa ce amandoi am hotarat ca este mai bine sa raman acasa pt a create fata. Situatia s-a deteriorat destul de tare. Imi reproseaza constant ca stau pe spatele lui, desi nu doreste sa inscriem copilul la cresa pt a putea sa muncesc si eu. El zilnic lipseste de acasa pe motivul ca are nevoie de relaxare, dpmdv neglizeaza copii. Cu copilul mare are zile cand ii adreseaza maxim un salut, sau nici acela asteptand sa vina copilul sa il salute sau sa stea cu el. Cu cel mic mai mult de 10min nu sta, altfel ii pune desene ca sa nu il deranjeze. Considera ca aduce venit in casa si este suficient. Nu se implica decat financiar in cresterea copiilor sau in casa. Vine seara tarziu iar cand e acasa nu se trezeste mai devreme de 12-1 dupa-amiaza. Daca ii reprosez ceva urmeaza jigniri si imi spune ca imi fac bagajul sa iau copilul cel mare si sa plec ca cel mic ramane la el. Ma ameninta cu faptul ca o sa raman fara copil, ca stie el cum sa faca si cel mic ramane la el. Eu vreau sa incetez acesta relatie, dar in acelasi timp domiciliul copiilor sa ramana la mine el avand oricand dreptul sa ii vada ai orice altceva legal. Precizez ca momentan locuim cu chirie, dar as avea unde sa locuiesc si apoi cand o sa il pot inscrie la cresa sa imi caut de lucru. Cum ar trebuii sa procedez, amiabil la notat nu se poate pt ca nu suntem de acord referitor la domiciliul ambilor copii.
Va multumesc!