avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate Mihail Drano

Activitate Mihail Drano

Răspuns la discuția Percheziție corporală
Da nu sa găsit absolut nimic alt ceva.Vreau să vă mulțumesc frumos pentru răspuns că deja mă gîndeam la cei mai rău.Multumesc mult.
Răspuns la discuția Percheziție corporală
Da el a luat tot asupra lui dar carabinierii nu ne-au spus nimic ne-au dat procesul verbal de percheziție corporală și atîta eu nu am nici o legătură cu drogurile lui și nici nu avea mult daca avea 0.5 grame.Eu pot să am probleme cu instanța din cauza aceasta?Ce consecințe pot fi ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depinde de mai multe lucruri.
Daca el a luat totul asupra sa ati putea scapa.

Bună ziua am și eu o întrebare...acuma mă aflu în italia și cu 2 zile în urmă am avut o mică problemă cu carabinierii.Noi eram un grum de persoane cam vrio 5 și stăteam într-un parca cu mașina ascultam muzică,vorbeam,ne distrăm pe scurt dar o persoană pe care nu o cunosc prea bine si era cu noi avea la el droguri(cocaină) pentru consum propriu el a zis ...în fine el a consumat noi nu am tras atenție mare la aceasta la un moment dat au venit carabinierii el speriinduse a aruncat drogurile dar au fost găsite pînă la urmă. Așa că carabinierii au facut percheziție corporală ca sa vadă dacă nu avem și noi droguri și din fericire nu au găsit la nimeni ,după această ne-au dus la sector pentru a ne face procese verbele pentru percheziție corporală. Băiatul în cauză a luat tot asupra lui...
Întrebare :este o situație gravă sau nu pentru că la mine nu sa găsit nimic?Eu pur si simplu eram în acel grup de persoane.