avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate Bizkit

Activitate Bizkit

Sunt impreuna cu fratele meu mostenitoarea unui imobil (respectiv apartament cu 3 camere in jud Brasov).Am dezbatut mostenirea imediat dupa decesul si celui de-al doilea parinte,deci avem certificate de mostenitor/coproprietar.Fratele meu locuieste in continuare in imobil de aproximativ 7 ani,imi neaga orice drept eu fiind plecata din tara si nici nu vrea sa auda de iesire din indiviziune decat in instanta,mai pe scurt doreste sa ma puna in fata unor cheltuieli inutile.Dansul nu vrea sa vindem imobilul,dar refuza oarecum si a-si face un credit la banca pt a cumpara partea mea,insa doreste sa ramana in continuare in apartament.Eu nu mai doresc oricum sa ii vand partea mea dansului,pt ca sunt prea multi ani decand astept sa se hotarasca.As dori sa stiu ce este de facut.Pot face credit ipotecar pe intregul imobil,dobandind deja de drept 50% din acesta pt a ii plati cota parte fratelui meu si a iesi in cele din urma din starea de indiviziune sau ajungand in instanta pot sa refuz sa ii mai vand partea,astfel incat imobilul sa se vanda silit?cu alte cuvinte...pot rezolva situatia fara a se ajunge in fata judecatorului si eventual a unei evacuari silite?sper ca am fost clara...
Va multumesc anticipat