Am discutat in mare cu vecinii iar in momentul de fata suntem 10 apartamente din 40 care am cotizat la racordare, am dat deja avansul, deci suntem 25% din proprietari implicati. Cel mai mult se impotriveste presedintele care a si manipulat AG, invocand motive de genul “e deranjant sa vezi teava in scara” “e mai important mirosul de pe scara decat caldura din apartamente” etc.
Daca inaintam catre ei o cerere prin care le solicitam acordul si ei ne refuza, putem sa mergem in instanta pe motiv ca ne conditioneaza abuziv?
Nu au niciun motiv intemeiat sa me refuze, mai ales ca avem proiectul aprobat.
Buna, spuneti-mi va rog daca este nevoie de acordul asociatiei de proprietari pt obtinerea cotei de gaz si montarea unei centrale individuale. Precizez ca in momentul de fata nimeni nu are centrala in bloc. Conform celor de la E-on am adunat o lista cu semnaturile a 2/3 din proprietari, am obtinut cota de gaz si proiect aprobat, insa firma care a inceput lucrarea in bloc a fost oprita de catre unii proprietari pe motiv ca nu s-a hotarat si aprobat in adunarea generala a asociatiei de proprietari aceasta lucrare. Avem proiect aprobat, dar asociatia prin presedinte si administrator - care si-a dat acordul scris, fiind unul din cele doua treimi de semnaturi adunate, se opun acum in numele asociatiei si au facut in asa fel incat la sedinta cu proprietarii sa se voteze refuzul montarii centralei individuale pe gaz.
Putem demara in continuare lucrarea neavand acordul asociatiei si doar lista cu semnaturi?
Multumesc