avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaMBar

Activitate ElenaMBar

Buna seara,mama mea a mostenit un apartament insa a fost in litigiu cativa ani pentru el cu o ruda care l-a ocupat.Dupa finalizarea proceslui aceasta ruda a parasit apartamentul lasandu-l cu cheltuielile de bloc achitate la zi, cu curentul electric debransat la cerere,cu caloriferele inchise si cu apa si gazul inchise de la robineti. Ei bine, in luna urmatoare plecarii apar problemele, vin cheltuielile de bloc pe o anumita suma, sa zicem, 170 lei si tot atata si penalizari pentru neplata si luna de luna la fel, cat erau de plata cheltuieli de bloc atat erau si penalizarile si s-au adunat timp de trei ani cat a fost apartamentul nelocuit iar pe timpul iernii venea si factura de caldura de platit desi caloriferele erau inchise si nu se consuma caldura. Cand m-am mutat in apartament se acumulasera cheltuieli de bloc in valoare de aproximativ 8000 lei plus penalizari de aproximativ 8000 de lei. Tin sa mentionez ca apartamentul este contorizat iar pe facturile ista mai recente apare ca si necontorizat. Vreau sa stiu legea care ma obliga sa achit un serviciu de care nu am beneficiat, in cazul meu de incalzire termica.