Ati putea sa imi spuneti aproximativ in contestatia care o sa o depun o formulare sa pun intrebarea : cum noi nu suntem incadrati la grila din 2022 ca sa putem beneficia de spor si totusi de ce nu se aplica sporul celor care nu sunt incadrati in grila si se va aplica treptat din anul 2019? va intreb este corect sa ti se retraga un drept castigat care si noi lucram exact ca toti ceilalti in urma analizelor si buletinului de expertizare.
Incepand cu data de..... doamna..... functia etc.... se corecteaza acordarea sporului pentru conditii de munca periculoase/vatamatoare de 15% aplicat la salariul de baza prin incetarea acordarii sporului mai sus mentionat.
Tin sa mentionez ca eu is la inceput sunt angajata din 2016 dupa ce am terminat facultatea, dar colegii mei au si 40 de ani de munca. As dori doar ca si sfat in afara de contestatia depusa catre institutie mai departe unde ar trebui sa facem un memoriu
Lucrez intr-o institutie de stat si as dori sa stiu din ce cauza mi sa retras sporul de 15% pentru conditii de munca periculoase/vatamatoare . Mi s-a spus din cauza ca nu sunt incadrata in grila din 2022 si de aceea nu se aplica sporul. Vreau sa mentionez ca suntem angajati 104 persoane si doar la 17 persoane i s-au retras sporul. Este ceva paradoxal adica la celalalte persoane li se aplica sporul si noua nu sau ca ceilalti angajati sunt la grila din 2022 si noi nu?