Nu are nici un sens ce spuneti, avand in vedere faptul ca el nu trebuie sa ma tolereze pentru ca mama mea mi-a dat responsabilitatea sa am grija de cheltuielile casei de cand am implinit 18 ani! Nu il deranjez cu nimic, ma ocup de treburile casei si mai ales cat timp am bani si e treaz, se da pe langa mine, parand chiar interesat de viata mea, dar de fapt doar se preface ca sa-si atinga scopurile. El nu a platit apartamentul, avansul a fost dat de mama mea, ea a cumparat materialele pentru a renova casa si toate electrocasnicele+mobila sunt cumparate de ea.
Ea imi trimite bani sa ma ocup de apartament, facturi etc. El nu se ocupa in niciun fel, nu plateste facturi si nu are grija de nimic pe aici. Plus ca nu este un parinte, din moment ce nu a avut grija de mine nici financiar nici moral. A stiut doar sa abuzeze de fiecare membru al familiei si sa afirme ca apartamentul e al lui si poate sa ne dea afara pe toti, dar fiind somer din 2009, cand nu era in stare de ebrietate o suna pe mama ca sa ii ceara bani, ca cica "apartamentul nu e doar al lui".
V-as ruga sa nu va dati cu parerea cand nu cunoasteti intreaga poveste. Eu aici nu am interese ascunse, vreau doar ca acest om sa nu isi mai bata joc de noi.
Si in plus, un parinte nu e un parinte cand nu are grija de copilul sau, il bate, il injura si mai ales il da afara din casa de la 16 ani :).
kyrakyra_65 a scris:
Se pare ca acel apartament este foarte important. Mama d-voastra ar putea divorta si in urma partajului ar obtine jumatate . D-voastra nu aveti nici un drept in acel apartament. Daca nu va convine situatia , ar fi bine sa va mutati si mama d-voastra sa rezolve situatia. Parintii trebuie sa isi tolereze in casa lor toata viata copiii majori , daca acestia nu vor sa se mute ?