avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra.A.

Activitate Alexandra.A.

Buna ziua,
Detin o pisica de aprox 5 ani,este ingrijita si sterilizata. Pisica nu sta doar in casa, mai iese si afara dar avem grija sa mergem sa o luam sa nu intre pe scara.Problema este ca de putina vreme pisica si-a facut nevoile pe presul unei vecine.Ne-a comunicat acest lucru intr-un mod nu foarte politicos dar am inteles, nu a fost prea placut,i-am spus ca ne pare rau pentru situatia creata si ca vom incerca sa rezolvam situatia ( i-am curatat vecinei la usa) am vorbit cu vecinii ca atunci cand o vad sa nu ii mai permita accesul pe scara blocului ca o vom lua noi in casa.De curand aceiasi problema, un scandal mai mare ca cel precedent creat de vecina care a zis ca ne da in judecata. Intrebarea mea este ce la ce sanctiuni ma pot astepta in cazul in care ma actioneaza instanta? ( eu fac tot posibilul ca pisica sa nu mai stea afara, am inteles si nemultumirea ei dar daca eu nu sunt pe faza si pisica intra iar pe scara cu vreun vecin si urca iar la vecina si se repeta situatia ).
Multumesc pentru raspuns! Asa stiam si eu de cei 5 m dar in cazul parcarilor ( nici aici nu au respectat legea), noi le-am tot spus ca nu suntem de acord ca acel spatiu verde sa dispara si ne-au asigurat ca nu.Idee e ca de mult se munceste la aceasta reabilitare si mereu i-am intrebat insa astazi am ramas surprinsi vazandu-i de dimineata ca masurau si ne-au zis doamna asta este, dispare spatiul verde si apare loc de socializare si odihna asa cum este in proiect.Oare daca ii dam in judecata ar fi vreo sansa sa castigam, astfel incat spatiul sa ramana cu pomi si flori cum era?

ynocentta a scris:

Legal distanta intre constructii este de minimum 5 m
Sesizati oficial punctul dv de vedere la serviciul specializat din primarie

Buna seara!
Avem o situatie neplăcută si anume: primaria a inceput sa faca lucrari de reabilitare a orașului (nimic rau pana aici) insa ne-am trezit ca in locul spatiului verde care nu este mare, vreo 5-6 m, vrea sa puna 2 banci si o masa, asta insemnand aproape la geam.Pe noi ne nemultumeste pentru ca deja avem probleme cu diversi indivizi care stau si sparg seminte si consuma bere dupa care urineaza in scara sau la coltul blocului unde este geamul.Va dati seama acum daca le pun si banci si mese ce o sa fie..Intrebarea este la cati metri de geam ar putea sa faca primaria acest lucru? Exista vreo lege care sa ii impiedice?Intimitatea noastra unde mai este?
Va multumesc anticipat!