avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate AlexD99

Activitate AlexD99

Răspuns la discuția Retrocedare teren
Ea a tot umblat pe la primarie vreo 2 ani fara sa o bage deloc in seama. Dupa ce au inceput arestarile si zarva cu DNA-ul i-au dat si ei numar de inregistrare acum 1 an.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

E greu de spus care este situatia fara a studia actele dvs.Teoretic termenele au expirat de mult pt legile fondului funciar.Nici dvs nu reusiti sa explicati prea bine,intai spuneti ca a primit nr de inregistrare apoi ca nu a primit.Discutati cu un av din zona dvs pt a vedea ce variante aveti.

Buna ziua. Bunica mea a depus un dosar pentru retrocedarea unui teren care apartinea bunicilor ei la primaria Independența, județul Constanța acum 1 an. Aceasta a primit numar de inregistrare cand l-a depus acum un an, dar timp de 2 ani de zile nu au vrut nici macar sa ii dea numar de inregistrare, deci, presupun ca ar fi ceva la mijloc. De cate ori se duce sa intrebe de starea dosarului acestia gasesc cate o scuza si reusesc sa o faca sa plece. Ba ca i s-a expirat buletinul altui mostenitor, ba ca lipseste ceva de la dosar, tot felul de scuze, desi atunci cand l-a depus i-au spus ca e in regula si complet.Saptamana trecuta s-a dus un alt membru al familiei sa intrebe de starea dosarului si iar l-au trimis acasa pe motiv ca buletinul nu stiu cui ar fi expirat.Va rog sa imi spuneti si mie ce este de facut si unde as putea sa reclam aceste nereguli. Mi se pare ca prea isi bat joc de batrani, iar dupa ce acestia vor ceda, probabil se vor imparti terenurile prin primarie..