avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate kossmynet

Activitate kossmynet

Mulțumesc.Asta și vreau să plece,doar că îmi doresc să își poată și recupera acele lucruri și totul sa se întâmple fara prea mare scandal și tam-tam.Vedem...inca o dată, mulțumesc!
Asta o sa fie o problema că el o sa fie acasă mai mereu și o să sară la bătaie,dar vedem cum facem sa le luam,oricum mi-ați fost de mare ajutor.In legătură cu bătaia pe care i-a administrat-o,cum sa sfătuiți să procedez?Sa scot certificat medico-legal?Și dacă îi face plângere penală ce as putea obține de la el?Menționez că poliția a fost acolo și l-au amendat chiar atunci cu 1000 de lei și tot poliția a chemat ambulanța sa o duca pe mama la niste investigații medicale mai amănunțite
Casa o are el moștenire de la maică-sa.El in 28 de ani nu a muncit mai mult de vreo 5 ani, adunați,să aibă un venit.Mama a învestit făcând un credit la bancă sau prin plata cu un card de cumpărături.Ea este ieșită la pensie de prin 2000,când era atunci prin ultimii ani cu vârsta de pensionare la 50 de ani.Ieri a bătut-o destul de tare și nu știu exact cum sa procedez mai departe și cum sa ii recuperez lucrurile de pe acolo.
Bună ziua!Provin dintr-o familie in care există foarte multe scandaluri,marea majoritate datorate faptului că tata se afla in stare de ebrietate.Cel mai grav este că de suferit a avut mama,uneori lovind-o fara motive Am rugămintea să mă ajutați cu un sfat,ce sa fac?Mama locuiește cu el și a cumpărat foarte multe lucruri prin casă,iar el neavând nici un venit în acea perioadă,nu a contribuit cu nimic,iar acum mama vrea sa plece de acolo după ce a bătut-o destul de rău, ajungând chiar și la spital pentru niste investigații,iar el fiind amendat de poliție cu 1000 de lei.Casa este pe numele lui,sunt căsătoriți cu acte de 28 de ani, Există vreo soluție ca ea să își recupereze investiția din acea casă?Ce mă sfătuiți să fac?Cum sa procedez cu el?Eu nu mai locuiesc acolo.Multumesc anticipat!