avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate Mimitimi

Activitate Mimitimi

Răspuns la discuția Conducta apa
Am facuz solicitare scrisa anul trecut. Nici in ziua de azi raspuns scris si motivat nu am primit. Doar verbal amanari si promisiuni iar saptamana aceasta a zis ca sa facem pe banii nostri. :(

cyan a scris:

In binecunoscutul stil administrativ romanesc a facut si primaria proiectul pana unde le-a ajuns teava!
Locuiti intr-o zona izolata?
Ati facut o solicitare scrisa sau numai discutii verbale cu functionarii din primarie privind reteaua de apa in zona in care locuiti?
Este posibil sa faca pe zone, in limita unui buget aprobat, intrebati ce criterii au stat la intocmirea proiectului si executarea lucrarii, trebuie sa existe un studiu de fezabilitate si justificare a investitiei.

Răspuns la discuția Conducta apa
Suntem 3 case una langa cealalta recent construite. Celelalte doua case si au facuz foraj de adancime. Nu stiu din ce bani dat dc conteaza ma interesez!

cyan a scris:

Se pune intrebarea daca exista si alte case care nu fost racordate la reteaua de apa, din zona sau din alte zone diferite ale satului.
Sau sunteti singura persoana din tot satul care a ramas neracordata la reteaua de apa?
Conteaza si cine a finantat proiectul si cat au fost fondurile, i locale sau europene.

Discuție Conducta apa
Buna. Stau intrun sat unde recent s a facut reteaua de apa. Toti care stau in sat au platit doar bransamentul la retea. Avand in vedere ca noi am facut casa de 5 ani primaria spune ca noi nu suntem in proiect si trebuie sa faca extinderea de retea dar pe banii nostri ei nu vor sa faca. Exista vreo lege vi care as putea cere si prin instanta extinderea pe banii primariei si noi sa platim bransamentul doar ca si restul locuitorilor din sat?multumesc