avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana Cotolan

Activitate Roxana Cotolan

Răspuns la discuția EROARE PLATA ANAF
Societatea în contul căreia am virat banii este în faliment, nu mai are nici o putere de decizie. Am solicitat AJFP-ului să facem compensare dar nici cu asta nu sunt de acord. Adică verbal ne-au spus cu jumatate de gura da.... Cred că unica soluție este instanța. Ne-au chemat luni la o alta discuție dar verbal ne-au comunicat că răspunsul va fi NU, nu vă vom vira banii în contul corect, deoarce am stins obligația față ce celalaltă societate.
Răspuns la discuția EROARE PLATA ANAF
Societatea este în faliment. Iar societatea din contul căreia s-au virat banii este in reorganizare.
Răspuns la discuția EROARE PLATA ANAF
Am făcut, dar nu sunt de acord, ne comunică faptul că: pentru a putea da curs solicitării dumneavoastră, este necesar ca societatea, în a cărui cont au fost virate eronat ordinele de plată să îndeplinească prevederile art. 164, alin (4) din Legea 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, adică să nu aibe datorii față de bugetul de stat, iar societatea in contul căruia am virat banii este in faliment, deci clar avea datorii fata de bugetul de stat. S-au stins datoriile lor. Iar societatea noastră a rămas cu datorii.
Bună ziua, dintr-o eroare am facut o plată către ANAF și am scris CUI-ul altei societății. Nestiind că ANAF-UL nu are CUI am copiat CUI-ul unei alte societății care desigur și ea avea datorii la Bugetul de STat.
Am fost la ANAF să rezolv problema si să se stingă obligațiile debitorului din contul căruia am virat suma, dar dânși nu sunt de acord deoarece am virat suma pentru un debitor care avea și el datorii și s-a stins datoria pentru acela.
Acum nu știu ce am de făcut, este vorba de o sumă destul de mare... Mă puteți ajuta?
Multumesc