avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra34

Activitate Alexandra34

Am fost casatorita acum 3 ani am divortat in anul 2016 si am o fetita cu fostu sot in varsta de 7 ani eu dupa divort in hotararea judecătorească definitivă sa scris ca are un program de vizita si da vb odata pe zi telefonic cu fetita miam refacut viata si din casatoria aterioara am un baiatel din Ianuarii anul acesta fost sot mia facut sezisari pe la astistenta sociala si mia deschis proces dr schimbare domiciliu cum ca eu agresez fetita co bat a facut poze pe camera cum.ca fetita plangea eu nu stiu de pozele astea a despus si poze cu mine cu o doza de bere in mana avand eu cum si niste misaje scrise pe vaipar care eu nu stiu de ele toate astea sau depus in instanță cum pot sa fac instanta a acceptat pozele.Numele meu este Paraschiv Alexandra.eu nu stiu ce sa fac fetita e zilnic influențată de tatal iei nu stiu cum il pot decade din drepturi sa nu mai aibe legaturi cu fetita nu stiu cum pot sa fac sa no mai influențeze pe fetita acuma se va cere audierea fetitei chear daca eu si avocata mea neam inpus judecătoria a acceptat dorinta tatalui al fetitei
Buna daca in instanta sa depus poze cu mine si inregistrari mesaje de la mine ce se poate face