avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate Ingrid0119

Activitate Ingrid0119

Ok, atunci saptamana viitoare stiu ce am de facut. Va multumesc mult!
Am de ceva timp o problema cu tatal copiilor mei si as vrea niste sfaturi cu privire la calea pe care ar trebui sa actionez in aceasta situatie. In urma relatiei noastre, au rezultat doi copii, fetita de 1 an si 9 luni, iar baietelul in varsta de 5 luni. De cand eram insarcinata cu baietelul au inceput certurile, dar nu erau cu privire la sarcina in sine, deoarece copiii au fost doriti de amandoi. A dat in mine de cateva ori, injura foarte des si tipa foarte tare in fata copiilor, de la cel mai mic inconvenient se apuca si arunca diverse lucruri, da cu sutul in usa si tot asa. Ba chiar am si inregistrati cu el cand injura foarte rau, iar fetita cea mare se aude foarte clar cum plange langa el. Tin sa mentionez ca am doar 18 ani, am fost crescuta de bunicii paterni, iar ei ne-au ajutat destul de mult de-a lungul timpului din punct de vedere material. Locuim cu chirie in Bucuresti, domiciliul meu cat si al lui fiind in Urziceni, la vreo 60km departare. El lucreaza, dar nu cu carte de munca. Am tot vorbit despre faptul ca eu as vrea sa ma intorc in orasul meu natal unde se afla si bunicii mei si bineinteles, copiii sa mearga cu mine. De multe ori el mi-a spus sa plec din casa in care stau acum, deoarece este casa lui, ca doar n un platesc eu chiria. Imi spunea sa plec, iar în momentul in care voiam s-o fac, se razgandea si nu ma mai lasa. Spune ca copiii nu se misca de langa el, desi el nu le acorda atentie aproape deloc atunci cand este acasa. M-a amentintat de mai multe ori ca daca indraznesc sa iau copiii o sa ma omoare pe mine si pe familia mea. Astazi am stabilit impreuna sa ramanem in aceeasi casa, iar prima data cand tipa si injura iar, pot lua copiii si sa plec. Nu a trecut mai mult dr o ora si bineinteles ca iar a inceput. Ce as putea sa fac? Cum sa fac sa ma pot muta inapoi in Urziceni cu copiii fara sa am probleme mai tarziu si sa fie si in regula din punct de vedere legal? M-am saturat de atat scandal si mai ales in fata copiilor... Eu venituri nu am, dar chiar daca m-as muta si nu ar beneficia copiii de pensie alimentara, as avea cu ce sa ii intretin si chiar destul de bine, adica nu cred ca ar putea fi ceva ce sa le lipseasca. Bunica mea are 57 de ani si lucreaza si bineinteles ca m-ar ajuta si ea, cum a facut-o si pana acum, doar ca nu am cu cine sa ma inteleg, vrea sa ramana copiii cu el, dar atentie lor din partea lui, 0. Cum sa fac sa pot pleca si sa nu mai fiu nevoita sa traiesc cu teama?
Multumesc anticipat!