avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan1204

Activitate Bogdan1204

Astazi,un taximetrist mi-a taiat fata in trafic fiind foarte aproape sa fac accident din cauza lui, l-am intrebat de ce a facut asta si de ce nu a semnalizat,fiind jenat de intrebarea mea a coborat din masina si mi-a dat cu spray cu piper in ochi mie,prietenei mele si unui alt prieten,mi-a scuipat masina, mi-a trantit o portiera si mi-a lovit o alta usa cu pumnul.

Am sunat la 112 a venit politia si smurdul..prietena mea a primit ingrijiri medicale, niciunu nu mai puteam respira

am fost toti 3 am depus plangere penala si declaratie..intrebarea mea este urmatoarea ce urmeaza de acum? Ce va pati el? Ma poate despagubi? Am fost agresat si eu si masina mea,a incalcat si reguli de circulatie. Ce va urma, trebuie sa ma judec cu el neaparat? Care sunt pasii dupa ce depui o plangere penala si as vrea sa stiu daca pot cere despagubiri pentru ce am patit toti trei din cauza unuia cu probleme psihice.
Nu am fost pentru ca nu aveam urme,ne-a dat cu spray in ochi..martorii nostrii sunt cei de la smurd care au vazut in ce stare eram..
Astazi,un taximetrist mi-a taiat fata in trafic fiind foarte aproape sa fac accident din cauza lui, l-am intrebat de ce a facut asta si de ce nu a semnalizat,fiind jenat de intrebarea mea a coborat din masina si mi-a dat cu spray cu piper in ochi mie,prietenei mele si unui alt prieten,mi-a scuipat masina,mi-a trantit o portiera si mi-a lovit o alta usa cu pumnul.
Am sunat la 112 a venit politia si smurdul..prietena mea a primit ingrijiri medicale,niciunu nu mai puteam respira
am fost toti 3 am depus plangere penala si declaratie..intrebarea mea este urmatoarea ce urmeaza de acum? Ce va pati el? Ma poate despagubi? Am fost agresat si eu si masina mea,a incalcat si reguli de circulatie. Ce va urma,trebuie sa ma judec cu el neaparat? Care sunt pasii dupa ce depui o plangere penala si as vrea sa stiu daca pot cere despagubiri pentru ce am patit toti trei din cauza unuia cu probleme psihice.