avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate Radetzky

Activitate Radetzky

Mulțumesc pentru răspuns.
Întrebarea nu era legata de gestiune, stocuri, registru de casă, ANAF, ci strict legata de raportul contractual și de munca.
Mulțumesc oricum ca v-ați străduit sa-mi dați un răspuns.

adriandimitriu a scris:

cu scuze, e caraghios, dar iata o intrebare legala: cine asigura gestiunea? ANAF controleaza stocurile si registrul de casa (primul lucru).

Buna ziua.
M-ati putea ajuta cu un raspuns/sfat la urmatoarea situatie:
- am un magazin ''fizic'' de incaltaminte si as vrea sa folosesc pe post de vanzator in magazin o persoana care are propria ei firma (srl) la care este angajat si administrator
- pot face cu firma acestei persoane un contract de prestari servicii de ''reprezentare, promovare si vanzare a produselor'' (este o formulare inventata de mine)?
- firma acestei persoane are ca activitate principala ''productia de film''; ce cod CAEN ar trebui sa-si autorizeze ca sa-mi poata presta serviciile de vanzare a produselor in magazin?
- exista riscul ca la un control ITM/ANAF sa se considere acest tip de contract ca fiind un contract de munca ''mascat''?!
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua.
Un angajat al firmei care are de restituit avansuri spre decontare in suma de peste 10.000 lei poate sa transfere aceste sume in contul sau bancar personal in contul bancar al firmei? Daca depune cash in casieria firmei 10.000 lei poate sa transfere diferenta in cont?