avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Activitate locatar123

Activitate locatar123

Buna ziua. Sunt proprietarul apartamentului de la parter intr-un bloc si ma aflu intr-o situatie dificila cu administratorul si presedintele asociatiei.
Dupa ce s-a infundat teava de scurgere si a revarsat in apartamentul meu si a vecinilor de la parter am discutat cu presedintele asociatiei sa schimbam tevile de fonta pe care se prindeau servetele si altele cu tevi de plastic. Acesta impreuna cu administratorul au discutat cu o echipa de meseriasi schimbatul tevilor si s-au inteles la un pret de 1000 RON. Intrucat noi renovam apartamentul am fost deacord si am suportat cheltuiala pentru sapatul santurilor si a placii de beton la o adancime de 1m pana la teava veche. Acum cand teava este pusa, administratorul nu vrea sa plateasca meseriasii pe motiv ca acestia nu ii pot da factura. Cred ca asta trebuia clarificat intre ei de la inceput asa cum ar trebui sa o faca un administrator competent. Acum noi stam cu santul in apartament deschis iar meseriasii ne spun ca vor sa vina sa scoata tevile pentru ca nu au fost platiti sau sa ii platim noi ca la noi in apartament se va deversa totul. In situatia de fata ma vad nevoit sa imi trag o teava de scurgere separata si sa las meseriasii sa infunde tevile ce vin de sus, sa se descurce administratorul si presedintele cu locatarii de sus. Unde pot depune o plangere pentru aceasta sau ce metode am sa pot rezolva situatia?
Va multumesc