avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate P.Razvans

Activitate P.Razvans

Buna Ziua ,am si eu o problema ,iar eu cum nu am avut niciodata probleme de genul ,sunt in pom iar pom-ul in spatiu.
In Ianuarie 2018 mi'sa suspendat dreptul de a conduce pe 60 zile ,cu dovada circulatie pe 15 zile. dupa cele 15 zile ,am uitat pur si simplu de dovada ,ca a expirat,m-am urcat la volan si m-a oprit politia Rutiera.Mi-au facut Dosar Penal pentru Conducerea unui autovehicul cu Dreptul De a Conduce Suspendat.

Dupa ce am stat 6 Luni degeaba ,in sfarsit domnul de la Udriste Bucuresti a plasat dosar-ul catre Judecatoria Sector 1.Bun pana aici.
Situatia sta in felul urmator:
1. Pe data de 05.07.2018 imi vine acasa prin posta :Dispun "500 Lei taxe judiciare + 60 Zile Nerenumerate in folosul comunitatii.
2. pe data de 16.08.2018 imi vine acasa prin posta Citatie : " sunteti citat in data de 22.08.2018 in calitate de Intimat pentru :Confirmare Renuntare Urmarire Penala". Bun Ma prezint am spus ca sunt de acord cu "NUP" .
3. In data de 03.09.2018 Sa Admis Cererea de Renuntare la urmarire penala .iar dosar-ul sa inchis cu
"Document: Încheiere finală (dezinvestire) 03.09.2018"
acum vine partea de intrebari :

1. Daca Sa renuntat definitiv la urmarirea penala iar dosar-ul a fost inchis,trebuie sa mai fac cele 60 Zile Munca in folosul comunitatii ?
2.Daca trebuie sa fac acele 60 zile de munca in folosul comunitatii ,am vre-o sansa sau vre-o portita in care sa pot scapa de ele ? Ma refer : Le pot platii cumva,sau pot face vre-o cerere sa platesc o amenda in locul lor ?
3. Cum imi pot si care este Procedura sa imi pot Ridica Permis-ul ?
4. Taxele Judiciare le-am achitat deja ,Acum sa-mi pot ridica permis-ul trebuie sa iau vre-un act de la judecatorie sau de pe la Politia Rutiera?
va rog sa ma ajutati.
las si un link cu Dosar-ul de pe portal Just.

[ link extern ]