avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate Bryan00

Activitate Bryan00

Am atasat poza cu acea instiintare in link-ul de la sfarsitul postarii. Se cere clar sa ma prezint la sediul politiei locale de sector.

hotumattua a scris:

AI citit cu atenţie unde eşti invitat? Nu cumva la Poliţia Circulaţiei? Fiindcă aşa cum spune latika, poliţia locală nu poate da amenzi, de aceea te trimite la cea a circulaţiei.
Dacă nu te duci, se poate să nu se întâmple nimic, cum nu i s-a întâmplat unui amic al meu, nota bene, de ceva timp însă.
Cu circa o săptămână în urmă, o amică de a mea a primit ceva similar cu ce ai primit tu. Numai că de data asta, - o fi un bluff? -, i s-a menţionat că i s-au făcut şi poze. Dacă poliţia locală deţine într-adevăr o poză care îndeplineşte condiţiile de a fi admisă în instanţă, Poliţia Rutieră te va notifica să-i spui cine era la volan, altfel va amenda deţinătorul maşinii.
Ce aş face eu? Ceea ce i-am recomandat şi amicei mele: nimic! Aş aştepta. Dacă eşti amendat de Poliţia Circulaţiei te orientezi: vezi dacă ai fost notificat prin scrisoare cu confirmare de primire, dacă nu a intervenit prescripţia până ţi-au redactat PV-ul de amendă, etc.


Buna ziua. Am gasit sub stergatorul masinii o instiintare de la politia locala pentru contraventiile 143/a si 142/n sanctionata cu puncte amenda "de la 4 la 5 si 3 puncte penalizare". Urmand sa ma prezint la sediul politiei locale cu CI, permis conducere si talonul masinii. Instiintarea nu are completata data si ora intocmirii. Ce este de facut in cazul acesta? Cat de legala este aceasta hartie lasata pe masina, putand fi sustrasa de orice trecator? [ link extern ]