avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate DanielIonita

Activitate DanielIonita

Buna dimineata,
Multumesc pentru raspuns, nu caut sa obtin custodia online , caut doar cateva pareri sa stiu daca are rost sa intentez divortul sau nu , ce sanse as avea daca intentez divortul in romania sa obtin domiciliul copilului data fiind situatia descrisa mai sus.

CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA a scris:

Buna dimineata,
online nu se poate obtine custodia minorului. Va trebui sa angajati un avoct cre s va reprezinte interesele in instanta, atat cu privire la divort cat si cu privire la minor.

Ultima data am locuit cu sotia in romania , asta in 2016 , din 2016 sotia a plecat cu fata in spania iar eu in uk.
Stiu ca pot divorta in romania , ce sanse am sa obtain custodia si domiciliul fetitei in Anglia.
Multumesc.

avocatmaria a scris:

Unde ați locuit ultima oară cu soția ? Puteți divorța și in România

De ce in Spania, daca intentez divortul in Romania?
Multumesc
Buna ziua ,
Caut ajutor in privinta unei probleme cu care ma confrunt,.
Ideea e in felul urmator , eu si sotia avem o fetita de 5 ani, de 2 ani ne am separat (Nu legal) fetita locuieste cu sotia si parintii ei in Spania , eu locuiesc in Anglia . In urma vizitelor mele in Spania am constantat ca sotia are o mare problema cu droguri (fapt care in pot demonstra) nu are un loc de munca stabil iar de cresterea copilului se ocupa bunicii ei cu care sotia mea nu se afla in relatii bune (numeroase certuri si scandaluri+amenintari cu denuntul la politie din cauza consumului de droguri)
O sa intentez divortul in scurt timp am exista vro sansa privind legea din romania sa-mi pot lua fetita sa locuiasca cu mine in Anglia , initial am crezut ca este mai bine pentru ea sa fie langa mama avand varsta de 3 ani in momentul separarii dar se pare ca situatia se inrautateste pe zi ce trece
Multumesc!