Cornea Florin a scris:
Pai faceti un INTEROGATOR , adica o lista cu aceste intrebari si depuneti-o la instanta catre angajator ( cineva va semnat contractul de munca ( cim) sa raspunda ei in scris.Atunci instanta va vedea din raspunsurile lor ceea ce doriti sa aratati.Scoateti si datele celor doua firme de la registrul comertului.Acolo apar asociatii , administratori si alte date de identificare ale firmei . Raspunsul la Interogator impreuna cu extrasele de date de identificare - certificat de atestare de la ONRC vor dovedi instantei ca ei sint angajatorii dvs. si ca nu pot pretinde dupa ce ati lucrat 4 luni ca mai aveau nevoie de " perioada de proba ".
PS.Nu tine smecheria cu " contract semnat de persoana care nu avea calitate in firma " .Aici functioneaza principiul aparentei in drept si cel al bunei-credinte.Prevederile Codului Muncii se completeaza cu dispozitiile codului civil care reprezinta dreptul comun.Pacat ca sinteti o persoana lipsita de curaj si au reusit sa va intimideze.Daca cistigati procesul , ceea ce este foarte posibil fiindca angajatorul a fost clar abuziv, veti obtine plata salariului pe toata perioada cit va dura procesul incepind cu data incetarii contractului de munca.
Buna seara. Nu sunt o persoana lipsita de curaj, doar ca la felul im care vad ca se misca lucrurile in Romania, e destul de greu sa ai rabdare sa mergi mai departe. Sincer, da, m-a descurajat putin si avocatul. Cand mi-a spus ca ori ca i-am dat in judecata pe ei ca persoane fizice, ori ca dadeam firma, tot sanse zero de castig al procesului erau, ce sa mai zic? Am sa ma mai gandesc si poate am sa fac cum mi s-a recomandat mai sus, sa fac o intampinare la dosar cu niste legaturi care sunt clare dar care nu par sa fie vazute. Apoi in functie de raspuns, vad ce fac mai departe.