avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate alexandruTh

Activitate alexandruTh

Chiar nu stiu..dar momentan banuiesc ca am calitate de suspect din moment ce nu stiu ce alcoolemie am avut in sange... Este posibil sa astept mai mult de un an pana imi voi afla sentinta? Va multumesc!
La ce va referiți mai exact? V am spus momentan nu mi s a dat nici o sentința și nu am nici un răspuns... Inafara faptului ca mi a venit un plic acasă de la brigada rutiera cu numărul de dosar..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce calitate aveti in acest moment?

Va mulțumesc pentru răspuns. După părerea Dvs. Cât timp as putea aștepta în cel mai rau caz pentru a fi chemat în instanta având în vedere ca aștept deja de 1 an?
Anul trecut in luna lui August am comis o fapta de care nu sunt deloc mandru.
In jurul orei 20;00 am consumat niste beri iar pe la ora 23;00 am facut o tamponare minora fara victime,imediat a aparut si politia si mi-au facut testul de alcool,am fost depistat cu 0.44 alcoolemie in aerul expirat dupa care m au dus la inml pentru recoltarea de sange. A 2-a zi mi am luat avocat cu toate astea pana in ziua de astazi nu am absolut nici un raspuns din partea nimanui. Avocatul mi a spus ca dosarul meu se afla la brigada rutiera si inca nu l au trimis mai departe din cauza ca sunt prea multe dosare pe rol,nici macar nu am aflat ce alcoolemie am avut in sange Ce as putea sa fac in acest caz? Sunt diperat,a trecut un an si o luna si nu s a miscat absolut nimic. Tin sa mentionez ca mi am platit analizele de sange si sunt la prima abatere.
Ok. Iti multumesc pentru raspuns.
Ideea este ca eu nu stiu ce politist se ocupa de dosarul meu, unde ar trebui sa il caut?
Si inca o intrebare, dupa parerea ta ce sentinta crezi ca voi primi?
Multumesc!
Te salut enimem! Am o intrebare pentru tine,am vazut ca ai reusit sa iti solutionezi cazul.
Anul trecut in luna lui August am patit ceva similar cu cazul tau. In jurul orei 20;00 am consumat niste beri iar pe la ora 23;00 am patit o tamponare minora fara victime, imediat a aparut si politia si mi-a facut testul de alcool,am fost depistat cu 0.44 alcoolemie in aerul expirat dupa care m au dus la inml pentru recoltarea de sange. A 2-a zi mi am luat avocat cu toate astea pana in ziua de astazi nu am absolut nici un raspuns din partea nimanui. Avocatul mi a spus ca dosarul meu se afla la brigada rutiera si inca nu l au trimis mai departe din cauza ca sunt prea multe dosare pe rol,nici macar nu am aflat ce alcoolemie am avut in sange Ce as putea sa fac in acest caz? Sunt diperat,a trecut un an si o luna si nu s a miscat absolut nimic. Tin sa mentionez ca mi am platit analizele de sange si sunt la prima abatere. As ramane recunoscator daca m ai putea ajuta cu un raspuns! Multumesc!