Mentionez ca am aflat in iunie de amenda,dar nu am platit-o stiind ca din mai s-a implementat un nou sistem ce are baza de date comuna cu interpolul si DPRCIV. Acum 3 zile mi-a venit un titlu executoresc carr facea referire la impozitul masinii,neachitat pe anul acesta. M-am dus sa-l platesc si banii au intrat in contul amenzii. Am platit integral atat amenda xat si impozitul.Am sunat la taxe locale si mi-au spus ca trebuie sa ma adresez DRPCIV,dar in iunie cei de la DRPCIV m-au trimis la CNADIR. Drept urmare am platit amenda si impozitul si acum doresc sa actionez in judecata institutia abilitata care a gresit in cazul de fata pentru a-mi recupera amenda platita cat si cheltuielile de judecata aferente acestei actiuni. Pot solicita celor de la taxe locale ,la indrumarea lor,sa-mi elibereze o adeverinta prin care sa se justifice ca masina a fost radiata fiscal in ziua vanzarii conform contractului de vanzare cumparare,
Multumesc
Ionuț Olteanu a scris:
Sunt șanse să anulați amenda în instanță. Formulați plângere contravențională. Daca plângerea va fi admisa, prin hotărârea CNADNR va fi obligată la plata cheltuielilor de judecată (taxa judiciara de timbru, onorariu de avocat etc.) Și vă puteți recupera și amenda achitata deja. Succes!
Cu consideratie,
Av. Olteanu Ionuț