avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate Albatrosia

Activitate Albatrosia

Răspuns la discuția Proces penal lovire
Fapta este recunoscuta de agresor... tocmai crezand ca nu este atat de grava vatamarea si ca va scapa usor...
Treaba este ca la mine maxilarele sunt cum sunt datorita lucrarilor dentare si... a rezultat o fractura... am fost internat ... 32 de zile cu atele metalice si asa mai departe...
Intrebarea era cat dureaza pana ajungr in instanta... dosarul fiind la Parchet in acest moment din 16 Iulie

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Atunci când procurorul constată că au fost respectate dispoziţiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă şi există probele necesare şi legal administrate emite rechizitoriu prin care dispune trimiterea în judecată, dacă din materialul de urmărire penală rezultă că fapta există, că a fost săvârşită de inculpat şi că acesta răspunde penal sau emite ordonanţă prin care clasează sau renunţă la urmărire, potrivit dispoziţiilor legale.

Buna ziua,
Am fost agresat anul trecut si am avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale si 3 de internare. Dosarul a ajuns la parchet la jumătatea lunii Iulie... suntem in Septembrie... cat durează pana cand dosarul ajunge in instanța?