Buna ziua,intrebarea mea este legata de faptul ca,azi dimineata,hinghierii au intrat pe acesta cale de acces privata sa ridice cainii,politia locala statea pe partea cu drumul public si nu au intrat initial,la intrebarile unui vecin,putin mai iritat,acel angajat a ridicat acel bat cu lasolul sa dea in el,am interveniot ca eram relativ aproape,si aim spus sa paraseasca propuietate privata,dupa care un coleg deal lui ma loveste peste fata cu palma,am ripostat la fel,a venit si politia,moment in care un coleg deal celui agreziv ma tine de umeri si iar acel angajat imi da o palma,cu politia in spatele nostru,ii intreb de ce nu au intervenit,si mi-a zis ca nu m-a omorat,ca daca vreau sa il dau in judecata,colegi deai lor filmau,eu nu,pot intra in posesia filmarilor lor?pot sa ii actionez intrul fel in judecata si pe ei si pe politia locala?aveu dreptul sa intre pe o propietate privata?cu indicator clar la intrate pe drum,si mai fusesera cu 2 zile inainte si stiau regimul juridic al drumului,va multumesc,si in functie de raspunsul dnv ,as dori sa depun plangere,la final politistul imi spune ca reclamatia a venit de la un vecin aflat pe acelasi drum cu noi,cu toate astea nu era normal sa fim anuntati?,nu vb de un prieten care vine in vizita la el vb de o organizatie,vb de politie,si eu sunt propietar acolo,e normal zic eu sa fiu intrebat daca vreau sa permit accesul celor de la ASPCA,cu politia nu aveam treaba initial,acum sunt suparat ca nu au intervenit cand am primit acea palma