avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate Cadru didactic

Activitate Cadru didactic

Buna seara,

Sunt cadru didactic, in invatamantul prescolar particular, si am fost acuzata de un parinte vineri seara ca i-am batut copilul. Acuzatia nu este adevarata si inregistrarile video vor demonstra luni nevinovatia mea.

Mentionez ca am inceput colaborarea cu familia in cursul acestei saptamanii si am incercat sa o linistesc cu privire la integrarea copilului lor, care, desi aflat la varsta ultimului ciclu prescolar, nu a mai fost pana acum in colectivitate, avand mari carente in dezvoltare.

Avand in vedere faptul ca:
- am fost deschisa cu familia si le-am descris in linii mari planul pe care doresc sa-l urmaresc pentru a asigura succesul intregrarii copilului,
- m-au felicitat ca le-am facut copilul sa ma indrageasa repede si s-au arata multumiti dupa primele 2 zile petrecute impreuna, ma simt profund afectata de aceste acuze si simt ca nu pot lasa situatia asa.

De aceea, doresc sa dau in judecata familia. Chiar si in contextul in care institutia inceteaza colaborarea cu ea.

Este picatura ce face ca un un pahar destul de voluminos sa se reverse, pahar umplut de acuzele si plasmuirile unor oameni, rauintentionati sau nu, ce nu inteleg ca daca vin in mediul privat nu inseamna ca pot decide modul in care o institutie de invatamant functioneaza (chiar daca prin semnarea contratului de scolarizare deja isi dau acordul cu privire la politicile sale).

Cu siguranta, nu cred si nu doresc sa trag numele institutiei in acest proces, asa ca daca este nevoie voi demisiona doar ca sa duc acest proces la capat.
Asa ca vo rog sa ma sfatuiti ce as putea face.

Am creat o adresa de email special pentru acest caz la care un avocat ce doreste sa ma reprezinte sa ma poata contacta:
cadrudidactic.calomnie@gmail.com

Raman in asteptarea raspunsului dvs.
Cu respect,
Cadru didactic