avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate Miha373

Activitate Miha373

Buna seara,am divorțat în urma cu 7 luni in urma casatorie a rezultat cu copil de 2 si 5 luni iar acum 2 luni am deschis proces tatălui ptr a schimba programul de vizita si a exercita eu drepturile asupra copilui si noi având custodie comună,El a început să mă acuze si sa imi fac tot felul de reproșuri nefondate ,el are dreptul să ia copilu in fiecare weekend si in fiecare zi sa stea cu el 5 ore ,in urma acestor acuze am deschis acest proces dar si ptr ca am vazut la copil o serie de schimbari,dar mai ales ca eu incerc sa imi educ copilu si sa il fac sa inteleaga ce are voie si ce nu iar tatal il lasa sa faca ce vrea,iar cand copilu vine de la tata e bulversat si nu ma mai inteleg cu el .intrebarea mea este ce sansa are el sa castige procesul si sa imi ia copilu ptr ca ma amenința că imi ia copilu si ce procese mai poate deschide el tinand cont ca la procesul deschis de mine se mai aduca si o acțiune de calomnie???si eu am înregistrat când el imi aduce acele acuze am si martorii,Si ce dovezi as mai putea pune la dosar ca sa imi pot eu creste si educa copilu cum trebuie,El la creșterea copilui participă doar cu pensia alimentara si ce ii mai ia niste haine in rest nimic daca eu incerc sa ii spun ca copilu nu e bine sau alte lucruri imi spune daca nu esti in stare sa il crești da mi l mie.multumesc