avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate marias7

Activitate marias7

Răspuns la discuția credit restant
Multumesc frumos pentru ajutor!
Răspuns la discuția credit restant
Au venit nu mai stiu exact cate si scria in ele de executare silita. Ultima a fost acum 3 -4ani aproximativ.Nu am semnat nimic cu ei si nici nu i-am sunat vreodata.Doar la banca am fost. Ce inseamna mai exact prescriptia?Am vrut sa achit la banca insa au spus ca nu se poate.Insa eu de ce trebuie sa platesc comisioane duble impuse de aceasta firma? Adica, daca banca a vandut creditul acestei firme, e problema lor.Pentru ce sa achit eu niste comisioane care nu imi revin? Multumesc frumos de raspuns!
Discuție credit restant
Am un credit facut la Bcr de mai multi ani. L-am achitat pe jumatate o perioada.Dupa care am intrerupt plata ratelor.In 2012 a fost vandut la kruk. La un momentdat s-a primit un plic de la ei cu o suma de achitat-la kruk adica -dublul la ce era de plata bancii.Nu am achitat nimic nici azi.Am fost la banca de curand si mi s-a spus ca nu pot achita la ei, pt ca sunt stearsa din evidentele lor.Sa iau legatura cu ceilalti la care a fost vandut creditul.DIn cate am inteles s-a dat lege prin care firmele de recuperari nu mai au dreptul sa faca nici executari silite si nici sa puna comisioane. Este adevarat? Imi puteti spune ce am de facut?Multumesc!