avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprian75

Activitate Ciprian75

Răspuns la discuția Conexare dosare executare silita
Am gasit raspunsul la art. 5 din Statutul Corpului executorilor bancari, aprobat prin Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 2628/8 noiembrie 1999.
Multumesc ynocentta pentru interesul acordat.
Răspuns la discuția Conexare dosare executare silita
Aceste prevederi le cunosc, sper sa nu fi retinut insa gresit prevederile articolului 136 punctul 9 din codul fiscal.
Am tot cautat si in Legea executorilor judecatoresti cat si in statutul executorilor bancari astfel de prevederi dar inca nu m-am luminat, poate ma ajutati voi :)
Incerc de doua zile si nu reusesc sa gasesc dispozitia legala(pe care cred am citit-o acum cateva luni) conform careia dosarul de executare silita al executorului bancar/ifn privind un anumit bun sau bunuri se conexeaza intotdeauna la dosarul de executare silita al executorului judecatoresc cu privire la acelasi bun/bunuri, indiferent care dintre cele doua organe de executare silta au inceput primul procedura.
Sper sa nu fi retinut eu gresit ...
Astept un raspuns din partea voastra, multumesc.
Răspuns la discuția Noile coduri
Ciprian75 a scris:

Exista vreo informatie mai mult sau mai putin sigura in legatura cu data intrarii in vigoare a noului cod de procedura civila ?
Multumesc

Astept in continuare cu interes, orice informatie pe aceasta tema, am inteles astazi de la un coleg, ca un membru al guvernului, nu i-a retinut numele, a afirmat ca pana la sfarsitul anului vor intra in vigoare toate celelalte coduri, respectiv, penal, procedura civila si procedura penala, fapt care mie mi se pare putin probabil ...
Răspuns la discuția Noile coduri
Exista vreo informatie mai mult sau mai putin sigura in legatura cu data intrarii in vigoare a noului cod de procedura civila ?
Multumesc