avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate oancea_nicoleta_laura

Activitate oancea_nicoleta_laura

Răspuns la discuția Stagiar 2011
Azi se va intruni Consiliul la BB, se vor valida rezultatele, se vor emite deciziile pe care probabil le vom ridica in functie de programare. Apoi vom plati taxa de 2400lei :sorry:. , depunem cererea de primire in profesie, copie de pe chitanta, decizie si contract (4 exemplare). Oricum mai avem de asteptat .. dar ce conteaza dupa 3 luni de asteptare, inca 2-3 saptamani X-( ?
Răspuns la discuția Stagiar 2011
Cred ca taxa este de 2400lei. Cererea de primire in profesie se depune impreuna cu o copie a Deciziei de validare a examenului de admitere in profesie. Pe situl BB gasesti un tipizat. Restul cheltuielilor nu stiu la cat se ridica (card, roba etc).
La BB nu raspunde nimeni. Tare as vrea sa stiu cand se valideaza examenul si care sunt mai exact taxele. Poate ne mai ajuta cineva cu niste raspunsuri.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Si pe 1 feb sigur situ-ul BB va fi blocat....#-o
Ti-am trimis eu, dar este cam mare fisierul. Urmareste mailul si anunta-ma daca l-ai primit.
Trebuie intelesi. Unii s-au trezit foarte de dimineata, au fost si emotiile foarte mari fiind prima zi....Sa avem bafta in continuare.
Unde putem parca in zona aceea? Oare putem intra cu masina in curtea Politehnicii?
Sintezele de la OEPA din 2009 sunt de actualitate tinand cont ca Legea 51 s-a modicat si in 2010?
In feb 2010 s-au dat cate doua subiecte de sinteza si cate doua spete. Daca vrei subiectele ti le pot trimite pe mail.
Azi mi-am depus dosarul la BB pt primirea in profesie ca av. def. D-na secretara a fost oripilata de faptul ca nu am legalizat cartea de identitate, certificatul de casatorie si cartea de munca (restul actelor le aveam legalizate de la sesiunea din feb). M-a pus sa dau o declaratie ca le voi aduce legalizate pana la sfarsitul periodei de inscriere, iar eu i-am spus ca voi da declaratie ca le voi aduce in timp util si numai in cazul in care UNBR imi va respinge dosarul. Erau persoane care aveau buletinul legalizat, insa eu am sunat la cateva notariate care refuza sa legalizeze buletinul. Pana la urma mi-a primit dosarul, insa a notat pe coperta ca nu am legalizat respectivele acte si mi-a explicat ca "certificat" inseamna "legalizat", iar eu i-am spus ca in fata instantei si la Registrul Comertului certific actele "conform cu originalul" si semnatura, asa ca nu vad de ce la BB as face altfel ..... Asa ca dragi colegi tineti-va pe pozitii...
Imi poate trimite si mie cineva subiectele la adresa: oancea_nicoleta_laura@yahoo.com. Multumesc frumos