avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate carlos_santana

Activitate carlos_santana

Sicer eu nu prea inteleg , se presupune ca persoana in cauza are 16 ani impliniti . Acolo la articolul 3 nu am prea inteles . Ati putea sa-mi explicati?Legea o pot citi si eu .
Deci sa reformulez presupunand ca pesoana si-a dat consimtamantul si ca este vorba despre doua persoane de acelasi sex , nefiind rude , tutore , profesor etc , care sunt consecintele ? .
Bună ziua . Presupunând că am întreţinut raporturi sexuale cu o persoană in vârsta de 16 ani care urmează să împlinească vârsta de 17 ani pe data de 4 Noiembrie anul curent , care ar putea fi consecinţele din punct de vedere juridic? Mai exact , dacă actul sexual a fost de comun acord atunci oare am incălcat sau nu legea? Pot să risc să fiu privat de libertate ? Să mai punem şi ipoteza faptului că cele două persoane sunt foarte legate afectiv , nu sunt rude , nu sunt de acelaşi sânge . Am citit si eu legea articolul 220 şi articolul 198 dar sincer să fiu nu stiu care dintre cele două se aplică in anul curent 2018 , pe langâ faptul că nu am inteles prea bine cuprinsul legii pe deplin . În consecinţă aş dori să vă rog respectuos să îmi daţi un răspuns cât mai concret la intrebarea mea de mai sus. SIMPLU !!!! SUNT SAU NU SUNT PASIBIL DE PUSCARIE PT CELE MENTIONATE MAI SUS???????
Vă multumesc frumos . O seara frumoasa .2018