avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate EuMira

Activitate EuMira

Nu am facut; o sa incerc; dar cred ca fara acordul fratelui nu o sa se poata; iar acesta nu cred sa vrea sa-si dea acordul.
Din pacate ei nu sunt deloc intelegatori.

Multumesc.

avocatmaria a scris:

Ați încercat sa faceți o cerere către Consiliul Parohial al Bisericii respective?

Fratele lui m-a pus in fata faptului implinit; atunci a cumparat locul.
Sotul meu era bolnav, eu nu am stiut ca o sa moara; familia lui a interzis doctorului sa-mi spuna adevarul. Eu nascusem de putin timp. Acum stiu ca timp de 10 ani nu se poate scoate din cavou. Familia lui traieste. Nimeni nu este inmormantat acolo. Nu-l iau de langa cineva.
Eu am cumparat la 500 m de ei. Acum si eu, dar mai ales si fiul meu isi doreste sa fie in mormantul nostru. Unora poate nu le pasa, dar mie da.
Nu i-am adus copilului alt tata/barbat in casa, toata sarcina si dupa ce am nascut am stat prin spital, langa el...cred ca nu cer foarte mult: cum am fost o familie pana sa moara, nu cred ca cer prea mult sa fim asa cand o sa mor si eu. Nu am fost despartiti in timpul vietii, dar fiul meu cand o sa ne aprinda o lumanare trebuie sa mearga in 2 locuri diferite, ca si cand eram despartiti.

Multumesc.

cyan a scris:

Parerea mea este sa il lasati sa se odihneasca in liniste, poate se afla langa parinti, ori sunt locuri de veci si pentru ei. Si chiar daca nu ar fi, se afla intr-un loc al unui membru de familiei in care s-a nascut, au trecut 11 ani, trebuia sa il inmormantati de la inceput unde doreati in calitate de sotie. Nu cunoastem cum s-a ajuns sa il inmormantati in locul de veci al fratelui lui si daca ati avut sau nu un cuvant de spus.

Soțul meu e decedat de 11 ani.
Fratele lui avea loc de veci si l-a înmormântat acolo. Intre timp si eu am cumpărat un loc de veci si as vrea sa-l deshumez si sa-l aduc in mormântul familiei noastre, dar cumnatul meu nu e de acord.
Cum pot proceda si daca este vorba de chemare în judecată, cam la cat se ridica cheltuielile de judecată?
Multumesc.