avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate VALEABORCUTULUI

Activitate VALEABORCUTULUI

Răspuns la discuția recurs drept civil succesiune

MULTUMESC PENTRU RASPUNS,
NU E EXCLUS CA FRATELE MEU SA FI OPRIT CITATIA FIINDCA LUCREAZA LA POSTA, ASA CA AVAND AVOCAT, E POSIBIL SA_L FI INVATAT ACEASTA SMECHERIE ADICA SA NU NE ANUNTE ZICAND CA NU NE_A GASIT SI SA SE JUDECE FARA NOI ...
IN ORICE CAZ SPER CA NU S_A INTAMPLAT ASA CEVA, CU MULTUMIRI
Răspuns la discuția recurs drept civil succesiune
Multumesc pentru raspuns
Dar daca nu li s-a admis recursul trebuia sa primim vreo informatie???noi ceilalti frati implicati in acest proces???sau nu neaparat ; fiindca am aflat ca a facut recurs doar in urma unei discutii private cu acest frate;
Oricum ,multumesc pentru promptitudinea raspunsului dat ,cu stima...
:">Va rog sa-mi raspundeti daca exista un termen pana la care sa se anunte recursul facut intr un proces civil succesiune ;deci ca sa fiu mai explicita am avut un proces de succesiune cu un frate am castigat in sensul ca s-a facut o impartire corecta ;fratele insa e nemultumit el credea ca i se cuvine lui toata averea ; deci a facut recurs inca din august si noi nu am primit nicio instiintare pentru asta ;deci nu am fost nici citati nici o informatie nu s a primit inca ; trebuie sa fim anuntati in cazul in care i s-a respins recursul???SAU NU???in orice caz cum putem afla si mai ales daca exista un termen pana la care sa fim anuntati de tribunal sa ne prezentam pt rejudecare???NU STIM ACEST LUCRU VA RUGAM SA RASPUNDETI,cu multumiri