avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate Apache75

Activitate Apache75

Răspuns la discuția Contestare amenda parcare
Exista hcl care precizeaza ca in intervalul 8-16 parcarea poate fi utilizata de catre alte autovehicule! Agentul constatator a facut invitatia la ora 16:30! Problema este lipsa indicatoarelor si a avertizoarelor cum ca parcarea respectiva este parcare rezidentiala! Este situata in fata unui liceu, a unui punct termic si in lateralul unui bloc.
In data de 31.08.2018 am,, imobilizat voluntar" autoturismul personal pe un loc de parcare, care am aflat ulterior ca este cu abonament. Am gasit prin deja clasica metoda,, stergatorul" invitatie la sediul politiei locale pentru data de 03.09.2018 la ora 10:00. M-am prezentat la sediul politiei locale la ora indicata unde mi s-a spus ca agentul constatator este pe traseu si trebuie sa revin la ora 15:45. Am revenit la ora 15:45 cind dupa alte 20min de asteptare am reusit sa vorbesc cu domnul agent. Am fost invitat in birou unde mi s-a luat declaratie(fara a mi se da numar de ordine!) in care am consemnat faptul ca nu locuiesc pe raza orasului de 5 ani si nu aveam habar de faptul ca acel loc de parcare este cu abonament, in conditiile in care nu exista nici un indicator care sa avertizeze ca este parcare rezidentiala sau cu plata! La momentul respectiv exista doar inscriptionare cu vopsea pe asfalt, dar foarte greu descifrabila(dupa 3 zile a fost reinscriptionata). Domnul agent mi-a comunicat faptul ca o sa-mi vina amenda prin posta! Mi-a aratat poza cu locul de parcare iar cind l-am intrebat ce intelege din respectiva poza mi-a spus ca am fost parcat pe locul 35,dar respectiva parcare nu poseda numarul 35! Am primit procesul verbal prin posta in data de 24.09.2018el fiind redactat in data de 16.09.2018. Cum pot contesta amenda, tinind cont de faptul ca locuiesc in Franta? De ce nu mi s-a facut procesul verbal cind am fost invitat la sediul politiei locale si puteam sa-mi trec eventualele obiectii in procesul verbal? Pe ce imi pot intemeia contestatia? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Va doresc o seara,, mirifica"!