avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate TatuAlexandru

Activitate TatuAlexandru

Răspuns la discuția Uzină proprie de bloc
Am analiazat și varianta de a folosi subsolul blocului doar ca încăperile sunt limitate in privința spațiului,oricum dacă spațiul subsolului nu ne va permite amplasarea bazinului și a centralei sau eventual o pompa de caldura cu siguranța vom întâmpina mari probleme in vederea obțineri avizelor necesare unei construcții subterane care sa deservească blocul .....dar sper sa mă insel

-Apăsați, vă rog, pe Răspunde, nu pe Citează când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc-
Răspuns la discuția Uzină proprie de bloc
Salut Ionut,îți mulțumesc pt răspuns.Oricum și noi suntem de părere ca trebuie o firma specialiazata sa se ocupe de asta,vroiam doar sa știm doar niște informații ca sa fim cât de cât pregătiți când o sa solicitam unei firme realizare unei astfel de lucrări...
Bună ziua,scriu in numele asociaților de proprietari dintr-un bloc din Bacău,dorim sa știm dacă este posibil ca in grădina blocului sa construim practic sub pământ o uzina proprie pentru bloc sau mai bine zis o încăpere care sa gaduiasaca centrala și un eventual bazin pentru apa calda menajera in plus tot in grădina blocului am dori instalarea unui rezervor pentru colectarea apei pluviale in vederea folosiri ei la irigarea gazonului,iar dacă este posibi ce avize trebuie obținute ?Va mulțumim anticipat