Domnule Avocat. Politia mi-a zis ca se poate doar sa se suspende pentru 6 luni. Dar nu a precizat exact cum se suspenda pentru 6 luni, a zis doar ca se poate...
Buna Domnule Avocat. Da eram singur in masina, doar ca ce ma macina pe mine este ca trebuie sa astept sa mi se finalizeze dosaru iar apoi cand dosaru este finalizat mi sa zis ca va trebui sa dau o declaratie la politie iar dupaia se va da dosaru in instanță... Cand va ajunge in instanta dosaru meu finalizat atunci depinde doar de procuror ce verdict mi se va da. Este adevarat?. Mai am o nelamurire prima proba find mai mare dar a doua proba find la limita asta nu imi este in clar daca se va anula sau mi se va suspenda...
In data de 08.09.2018 am avut un accident in care am pierdut controlu masinii la care am picat cu masina intr-un lac apa find mica. Nu am mai avut nici un fel de incident nefind victime sau alte coleziuni. La locu faptei un echipaj de politie a venit la fata locului am suflat in etilotest iar alcoolemia find de 0.51 in aer expirat... Am fost dus la spital pentru probe biologice iar in prima proba a iesit 0.95 respectiv 0.80 in a doua. Acuma intrebarea mea este exista vreo sansa sa scap doar cu o suspendare sau in momentu acesta find peste 0.80 in prima proba se anuleaza permisu. Multumesc