Va contactez in legatura cu decesul bunicului meu ,Voicu G., care este tatal vitreg al tatalui meu, Andrei M. Bunica mea , Teodorescu M, a cumparat un apartament in 1970 trecut pe numele ei din care reiese ca locuinta este data in folosinta pentru aceasta din urma si fiul ei , Andrei M., tatal meu...rezultat dintr-o casatorie anterioara. Ulterior bunica se recasatoreste 6 ani mai tarziu cu bunicul meu, Voicu G.
In 2009 bunica mea decedeaza iar bunicul si tata dezbat succesiunea dupa bunica.
In 2018 , 23 septembrie, bunicul decedeaza.
Intrebarea mea este cine ramane mostenitor de drept? Cine urmeaza sa vina la succesiune in conditiile in care de fapt inainte de casatoria bunicii , tata era singurul trecut alaturi de bunica, in folosinta apartamentului. Este corect ca bunicul a intrat in masa succesorala ca mostenitor si de ce, daca din moment ce apartamentul a fost dobandit in afara casatoriei si din alte articole pe care le-am studiat , reiese ca bunurile dinainte de casatorie nu se impart la jumatate ?...In conditiile acestea , ce urmeaza sa fac?...Cine este necesar sa vina la succesiune? Aceste aspecte imi sunt straine si m-ar ajuta enorm sa ma lamuresc.
Va multumesc tare mult si va doresc o seara linistita!