avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Georgi9eli

Activitate Georgi9eli

Răspuns la discuția Imi ia copilul
Sotul este si de partea mea uneori dar asculta si de ei.Este undeva la mijloc.In caz ca socrul meu ma ameninta mereu ca ma bate, ca ma da afara din casa,ma impinge si imi ia copilul din brate...pot sa sun la politie si sa imi iau copii cu mine chiar daca sotul nu este de acord si sa stea cu mine copii pana hotaraste legea in caz ca ajungem la divort?Toata cearta fiind ca nu las copilul sa stea cu ei mai mult,dar ea nu este deloc atenta la el si il lasa sa se joace cu tot ce nu trebuie sa se joace un copil de varsta lui si niciodata nu se cearta cu mine de fata cu sotul meu sa vada reactia lor numai cand este plecat si in fata lui spune total neadevarat si ii da copilului voie sa vina la mine.
Discuție Imi ia copilul
Buna seara ...Am 2 copii,unu de 3 ani si cel mic de 10 luni si socrii mei imi ia baiatul cel mare mereu si ma ameninta intr-una ca cheama politia si protectia copilului si ca eu nu stiu sa cresc copii avand in vedere ca ei nu m-au ajutat cu nimic la cresterea lor fiind cu ei in casa..din contra din vina lu soacra mea mi s-a oparit copilul la manute ca l-a luat sa vada cu fierbe mate de porc si l-a lasat singur langa ceaun cu apa fiarta...ei ma ameninta mereu ca ma dau afara din casa si ma impinge si nu imi dau voie sa plec cu ei la parintii mei .