avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Activitate Ioanaeu1985

Activitate Ioanaeu1985

Eu nu am avut cunoștință de dosar până nu am văzut la știri tot tăvălugul de executări începute de recuperatori, am sunat la banca de unde am luat creditul sa vad care este situația mea și în prima faza au spus că ei nu au nici un contract pe numele meu și nici datorie la ei. După câteva zile am sunat din nou și eu i.am întrebat dacă nu cumva pot să îmi spună dacă mi.a fost vândută creanță și după ore bune de așteptări m.au sunat și mi.au dat numele firmei de recuperări creanțe. Am sunat acolo și mi-au spus a iau legătura cu executorul x pentru detalii atât. Am sunat acolo și într-adevăr mi.au spus că au un dosar pe numele meu care pentru ei nu prezintă interes. Totul s.a întâmplat în martie anul acesta când i.am făcut și solicitare scris cu fotocopia dosarului pe care mi.au trimis o abia în luna mai după îndelungi de rugaminti , ei fiind obligați la solicitarea mea să îmi de.a fotocopia in 5 zile.
Este vorba de o sumă modica 15000 lei, eu ce spun acum vorbesc pe acte concrete din dosarul execuțional. Referitor la primirea actelor de începerea executării silite ,acestea au fost trimise la o adresa veche din 2007 ,nu la adresa din buletin și pe lângă asta mă găseau și cu locul de munca dacă erau interesați , ei nu au solicitat la evidența populației date despre mine, în schimb eu am cerut un istoric. Nu ai nevoie de magie pentru ceva concret.
Rectific , contestație la poprire! Am avut un cont la BRD au trimis acte de poprire a contului ,dar acesta ne-avand rulaj mi.a fost închis de către banca.
Eu am aflat telefonic( la nivel verbal). Concret singurele acte pe care le.am primit oficial din partea executorului sunt fotocopiile cerute de mine. Oricum azi am discutat cu o persoana care este in tema cu așa ceva din Slatina dacă rețin bine și mi.a dat o idee foarte buna. Țin să.i mulțumesc din suflet ...știe cine a vb cu mine azi. Din fericire mie nu mi.au făcut poprire nici la locul de munca nici pe conturi că nu am avut. Azi am deschis un cont la o bancă și aștept să îmi pună poprire pe cont sa mai pot face contestație la executare în termenul legal și totodată să mă pot ajuta de aceea decizie 19/ 19.03.2018 a ICCJ și mai presus de asta sa pot ataca și executarea silita însăși fiind făcută de executor fără încuviințarea instanței, vă țin la curent cu rezultatele...să vedeți că se poate!
Răspuns la discuția Contestație la executare silita
Mergeți la avocat specializat și faceți contestație la executare, dacă aveți posibilitatea faceți fotocopie la dosarul pe care l.ati avut la primul executor. Dar depuneți contestația la executare în termenul de 15 zile de când ați primit prin posta!
Am aflat de dosar anul acesta in martie, am cerut fotocopie și mi.au trimis.o în luna mai anul acesta prin 10 și a doua zi am mers la avocat
Pai executare silita a fost începută de către mandatarul firmei de recuperare fara încuviințarea instanței ceea ce știu că este ilegal. Și aceea decizie cam asta spune
Asta este problema mea, că am fost la avocat cu dosarul ,dar se pare că nu am fost unde trebuia!
Mulțumesc din suflet pentru lămuriri! Eu am sperat că s mai poate face ceva din cate am citit pe internet mă gândeam la o contestație la titlu executoriu!
Asta mi.am dat seama din cate am citit pe internet, dar cum as putea sa mai atac această executare?
Bună ziua,
Am luat un credit de la o banca in 2008, din 2011 nu a mai plătit ratele gasindu.mi loc de munca in alt județ. In 2012 banca a cesionat creanță unei firme de recuperare care m.a executat silit în baza contractului de cesiune direct la executor, fără că acesta din urmă să ceară încuviințarea instanței în acest caz. Anul acesta am sunat la banca sa vad ce s.a întâmplat cu datoria mea și atunci am fost redirecționată către firma de recuperare și executorul care se ocupă de dosar. In luna martie a acestui an am solicitat executorului o copie a dosarului de executare pentru a vedea și eu ce s.a întâmplat acolo. După ce le.am plătit taxa de fotocopie, mi au trimis copia acestuia la adresa actuala din buletin. Din păcate la primirea acestuia nu am intentat contestație la executare în termenul de 15 zile. Mai pot acum sa solicit in instanța anularea executării silite prin invocarea deciziei 19 din 19.03.2018 a ICCJ?
Mulțumesc!