avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate Elenadelia

Activitate Elenadelia



Cornel Vasile a scris:

Legea 153/2017
art.10
.......
(4) Tranșele de vechime în muncă în funcție de care se acordă cele 5 gradații, precum și cotele procentuale corespunzătoare acestora, calculate la salariul de bază avut la data îndeplinirii condițiilor de trecere în gradație și incluse în acesta, sunt următoarele:
........
(5) Gradația obținută se acordă cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-au împlinit condițiile de acordare.
....


Multumesc!
Acum... pe fluturas la vechime apare >=10 <15. Asta inseamna ca eu anul trecut fiind in al 15lea an de activitate, trebuia sa fiu trecuta la 15-20 ani? Sau abia anul acesta, cand am 15 ani impliniti... transele sunt 10-15, 15-20... anul nr 15 unde intra??? In cei 10-15 sau in 15-20???
Buna ziua!
Lucrez in invatamant din 2003 fara intrerupere si anul acesta scolar am trecut in al 16-lea an vechime. Abia acum mi-am dat seama ca trebuie sa trec la o alta transa de salarizare, 15-20 ani. Am facut cerere anul acesta. Ar fi trebuit sa fac cerere de anul trecut. Exista o lege in care se precizeaza daca imi poate fi data o diferenta si pentru anul trecut? La scoala ni s-a spus ca nu, pt ca nu e unde in programul de salarìi si... trebuia sa fim atente si sa facem cerere la timp. (Nu sunt doar eu in aceasta situatie).
Se poate face ceva? Ce anume?
Transele sunt 10-15, 15-20... eu de anul trecut ar fi trebuit sa trec la transa 15-20, nu?
Daca se poate rezolva, ma puteti ajuta cu vreun articol din lege pe care sa il arat doamnei director si doamnei secretare?
Imi cer scuze pentru lungimea intrebarii, dar am incercat sa explic cat mai clar situatia...