Dar atât pozele mele cât si cele ale celorlalte fete vor fi mereu in posesia lui.
Și asta ma deranjează...este suficient sa se enerveze și sa facă cine știe ce cont și de acolo sa excrocheze oamenii...
Cu ce ma încălzește pe mine ca procesul se va face in lipsa lui?
El nu se va alege cu nimic...
Iar după proces poate face exact aceeași chesti ca și înainte sau mai rău nici nu voi sti ca el se folosește de identitatea mea?!?!?
Pai și ce rezolv dacă eu fac plângere la poliție in țara și el nu mai vine veci in țara, pentru ca are familia stabilită acolo?
Ma va amenință ca și pana acum?
Buna, am o problema, eu sunt in romania și fostul prieten este in străinătate de doar 3 săptămâni,după o relație de 1 an am ajuns intr-o situație de necrezut... (eu fiind bolnava cu cancer și fiind mai mereu prin spitale, neavând suficient timp pentru a observa anumite chestii... am avut poze cu mine pe un HDD primit de la el care ulterior găsindu-l a copiat toate pozele pe pc lui) de aproape 3 săptămâni ne-am despărțit si a început:
ma șantajează ca îmi postează pe net poze cu operațiile mele, mai aveam mai multe poze care nu as dori sa le vadă nimeni dar el nu vrea sa ma lase in pace, mi-a zis ca îmi va păstra pozele, iar dacă ii voi trimite inelul de logodna nu va posta pozele pe net, bineînțeles m-a amenințat atât pe mine cât și pe ai mei părinți ca vine și va omorî tot ce ii sta in cale...și etc, problema este ca nu deține poze doar de-ale mele, ci ale mai multor fete...dar pe mine ma sperie situația in care sunt eu...și bineînțeles ca mi-a și povestit ca a făcut un cont de Facebook cu pozele uneia dintre fete și trimitea cereri de prietenie la bărbați care ulterior printr-o drama se câștiga băiatul cu bani...
Acum va spun sincer ca îmi este frica... sunt 99% sigura ca așa va face și cu pozele mele. Ce ma sfătuiți sa fac?
Având in vedere ca starea sănătății mele este destul de complicata, acum mai am încă un stres in plus.
Am multe conversații...
cred ca mai am și înregistrări cum a băgat intriga și cearta in familie. Va rog ajutați-mă ca nu mai știu ce sa fac sunt la capătul puterilor.
Va mulțumesc pentru timpul acordat.