Eu am platit peste 800 de lei, Am gasit lic cu amenintare fix in cutia postala, nu stiu cum m-au gasit. Am pus zeci de intrebari forumului AvocatNet, din care am primit, ca medie, rapusnul ca sunt idiot si cine m-a pus. Nu e un forum de profesionisti. Suntem pe un forum de copii care invata legislatia, iar noi, la cat de putin stim, va garantez ca o stim mai bine decat moderatorii.
Cred ca nu am fost inteles corect cand am spus ca avocatii moderatori nu ne ajuta cu nimic. Eu am primit amenintare prin posta, in cutia postala, venita pur si simplu avand (ei) ca indiciu doar IP-ul meu. Iar acea amenitare nu mi-a venit de la ei, ci de la o firma de recuperari fin Gemania, care ma ameninta voalat ca daca nu le platesc cei 10 milioane de lei cheltuieli ale firmei de recuperari, imi plaseaza dosarul partenerilor lor din Ucraina. M-au convins. Cand am vazut textul cu partenerii din Ucraina, m-au convins. M-am dus la banca si am platit (firmei de recuperari) cei 1000 de ron (vreo 987 ron, mai exact).
Mi-a venit confirmare de la Be2 ca au primit banii, prin intermnediul firmei de recuperari.
Eu asta i-am intrebat pe domnii avocati moderatori: ce se poate face in cazul in care s-a depistat adresa fizica, reala, in care ai primit in cutia postala un plic netimbrat, din partea firmei de recuperatori, in care esti amenintat voalat cu o firma din Ucraina, care stim cum procedeaza si care stim ca depaseste orice avocat care se da talentat ca stie sa ne raspunda.
Am patit la fel. Am inchis cardul, iar dupa o luna am primit un plic, la cutia postala, din partea unei firme de recuperari din Germania care nma ameninta ca daca nu platesc, vor trimite mai departe dosarul colaboratorilor lor dn Ucraina.
Am platit cei 900 ron. Poate ca sunt eu mai fricos, dar daca mi-au gasit adresa postala si mi-au pus un plic, netimbrat, nestampilat, am priceput ca a ajuns acasa la mine o persoana fizica. Moderatorii de aici nu inteleg gravitatea problemei, iar raspunsurile lor sunt total pe dinafara.
E vorba de amenintari fizice voalate, intarite de plicurile venite fix in casuta postala fizica, reala.
Sper ca din asta unul dintre moderatori sa inteleaga gravitatea problemei si sa nu raspunda "stati linistiti, cine sa vina sa va faca ceva?"
Repet, ei imi cunosc locatia exacta.
P.S. daca vreun moderator va simti nevoia sa ne explice cat de pristi suntem, ar fi bine, din respect pentru noi si pentru propruia lui profesie, sa se abtina. Avocati slabi cunoastem cu totii.