avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrugrigo

Activitate alexandrugrigo

Am avut desigur dar din pacate nu am contact cu el sa imi poata explica.

Dapix a scris:

Ați avut avocat la proces`? Văd că pe jumătate ați câștigat procesul, iar parțial v-a fost respins pentru că nu ați plătit taxa de timbru.
V-a explicat destul de clar mai sus domnul trandafir2.

Bun nu inteleg nimic, nu mai e valabila executarea dar tot trebuie sa platesc sau cum ? Ca nu inteleg

trandafir2 a scris:

E de bine. Iar pentru ce nu vi s-a admis - intoarcerea executarii - formulati o noua cerere si o timbrati corespunzator.

Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc.

Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii cererii si exceptia tardivitatii formularii contestatiei la executare invocate de catre intimata Admite exceptia prescriptiei de a cerere executarea silita formulata de catre contestator si in consecinta Admite , in parte , contestatia la executare formulata de contestatorul xxxxxxxxxxxxxxxx in contradictoriu cu intimata xxxxxxxxxxxxxxx si in consecinta : Dispune anularea tuturor actelor de executare emise in dosarul de executare 247/2020 Anuleaza ca netimbrata capatul de cerere privind intoarcerea executarii Respinge cererea de obligarea la plata cheltuielilor de jud ecata a intimatei Taxa de timbru se restituie in conditiile legii Cu apel in termen de 10 zile de la comunicare la Tribunalul Neamt Pronuntata azi 8 12 2020 prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei Preseidnte
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 638/2020 08.12.2020